Események betöltése

Innovatív payment stratégia: így kattintanak egyre többen a fizetés gombra

Lezajlott:2021. szeptember 9. 14:00 - 15:30

Előadó:  Kovács Máté

Az már alapvetés, hogy a különböző területeken stratégiai szinten, összehangoltan tervezünk cégen belül, legyen szó például marketing- vagy HR-tevékenységről. Itt az ideje, hogy átgondoljuk stratégiai szempontból a fizetés pillanatát és az ahhoz vezető folyamatot is, hiszen ez az, ami a vásárlás lezárásaként egyértelműen szerves részét képezi a felhasználói élménynek. Egyértelmű az is, hogy egyre fontosabb az ügyfélközpontúság, a felhasználók megkövetelik az egyszerű és gyors folyamatokat, érdemes tehát lépést tartani a fizetési megoldásokat formáló trendekkel, hiszen azok a kereskedők, akik időben biztosítják ezeket a megoldásokat, versenyelőnyhöz juthatnak.

Az előadás keretein belül vizsgáljuk a hazai és nemzetközi fizetési piac jelenlegi helyzetét, a kereskedői és felhasználói szokások változását, és arra keressük a válaszokat, hogy a szolgáltatók és vállalkozások hogyan tudnak regálni ezekre a változásokra sikeres működésük érdekében.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 


Kovács Máté

Kovács Máté

OTP Mobil / Senior Sales Menedzser

2008 óta foglalkozik vezetés-szervezéssel. Kezdetben a szórakoztató- és kulturális iparban, majd a vendéglátás-turizmus területén szerzett menedzsment tapasztalatot. Számos üzleti és tudományos pályázati- és projektmunkában vett részt, egyetemi és PhD hallgatói státusza alatt, illetve azt követően is. Megtapasztalta és elsajátította a menedzsment és marketing területek sajátosságait az üzleti, a nonprofit és az állami szektorban is. Két évig főiskolai oktatóként adta át elméleti és gyakorlati tudását a hallgatóknak. 2015 óta az OTP Mobil csapatát erősíti, jelenleg senior sales menedzser pozícióban.


Szakmai partnerek

Innovatív payment stratégia: így kattintanak egyre többen a fizetés gombra

Lezajlott:2021. szeptember 9. 14:00 - 15:30

Online E-commerce Trendek Business Payment gateway Fizetési stratégia Integráció OTP Mobil