Események betöltése

E-commerce Business Vol. 6.

Lezajlott: 2021. június 10. 14:00 - 17:30

Előadó:  Laczkó Gábor, Gönczy Gábor, Vajna Balázs

Szeretettel meghívunk a Stylers Group és a Braining Hub szervezésében megrendezésre kerülő ProTechtor E-commerce Technology eseményünkre.

 

Program: 

14:00 – 15:35 Hogyan válasszak e-commerce fejlesztési platformot?

E-commerce platformot építünk vagy éppen cserélünk újra. A nagy dilemma felmerül, hogy milyen rendszerben dolgozzunk? Válasszunk dobozos terméket, mint a Shopify, Unas, netalántán Woocommerce-t? Legyen egyedi fejlesztésünk mondjuk Magentóval vagy teljesen egyedi rendszert fejlesszünk?

Az eseményen megbeszéljük az érveket, kontrákat, kinek, mikor, melyik rendszerrel érdemes dolgoznia, és beszélni fogunk a piszkos anyagiakról is.

15:35 – 15:50 Szünet

15:50 – 17:20 Data science módszerek vásárlói viselkedésminták elemzésére

Az e-commerce cégek (és az offline cégek is) rengeteg adatot termelnek, nemcsak a digitális marketing platformokon keresztül, hanem pusztán a vásárlási tranzakciók alapján is. Az előadás során bemutatunk néhány eljárást, amit érdemes alkalmazni ezekre az adatokra, hogy jobban megértsük a vásárlói szokásokat, és azonosítsuk a különböző vásárlótípusokat, és egyéb hasznos következtetéseket tudjunk levonni üzleti folyamatainkkal kapcsolatban. Kitérünk az adatelemzési stratégiákra, adatinfrastruktúra és vásárlói szintű elemzés megvalósításának feltételeire, és ismertetjük ezen eljárások üzleti szintű alapjait. Szeptemberben pedig, visszatérve a nyaralásról, mélyebb, technikai oldalról is belemegyünk a témába!

17:20 – 17:30 Technikai információk, következő esemény tudnivalói

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


Laczkó Gábor

Laczkó Gábor

Managing Partner @ Stylers Group

Gábor a Stylers, a Stylers Academy, valamint a Protechtor egyik alapító tulajdonosa. Az elmúlt 18 évben IT területen tevékenykedett, szoftverfejlesztő vállalatot épített Magyarországon és az Egyesült Államokban, valamint IT iskola és tréningcentrum kialakításával foglalkozott. Legfőbb erényei közé tartozik a tudatos vállalati kultúra kialakítása, csapatok vezetése és motiválása. Jelenleg a Stylers és a Stylers Academy üzletfejlesztésével foglalkozik, digitális transzformációs projekteket vezet és egyedi IT képzési modelleket épít.


Gönczy Gábor

Gönczy Gábor

CEO @ Stylers Group

Gönczy Gábor a Stylers szoftverfejlesztő CEO-ja és a Stylers Academy képzési centrum alapítója. A Stylers Group-ot 2004-ben alapította két szobatársával a BME egyik kollégiumának szobájában. 2012 óta a budapesti központ munkáját a San Diego Beach-en lévő leányvállalatuk is segíti.

„Mi nem csak egy szoftverfejlesztő és oktató cég vagyunk, hanem egy közösség, ami folyamatos értéket teremt a digitális transzformáció során.”


Vajna Balázs

Vajna Balázs

Loupe Digital, Partner, Vezető elemzési tanácsadó

Eredetileg vegyészmérnökként végzett, majd a doktori fokozat megszerzése során fordult az adatbányászat és adatelemzés felé, melyben több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezik. Az írországi Oracle-ben és az Accenture-ben eltöltött évek után tanácsadóként folytatta munkáját, és azóta is elsősorban külföldi ügyfelekkel foglalkozik. Két éve vált munkája fókuszpontjává, és fő szenvedélyévé, a webes és digitális marketing adatok feldolgozása, elemzése és modellezése. 2019 tavasza óta partner és vezető elemzési tanácsadó a Loupe Digital kötelékében. Ügyfélkörét elsősorban (de nem kizárólag) bankok, e-commerce és közepes méretű B2B cégek teszik ki.


Szakmai partnerek

E-commerce Business Vol. 6.

Lezajlott: 2021. június 10. 14:00 - 17:30

Online Magyar Data Science Big Data Fogyasztói viselkedésminták Fejlesztési stratégiák