Események betöltése

E-commerce Business Vol. 4.

A jövő váratlanul válik jelenné - Kerekasztal-beszélgetés iparági szereplőkkel

Lezajlott: 2021. április 8. 14:00 - 15:30

Előadó:  Fürjes Ádám, Gergely Román, Szigeti Ferenc, Laczkó Gábor

Protechtor E-commerce Business workshop sorozat a Stylers Group és a Braining Hub szervezésében, ezúttal fókuszban a változás.

Elindult az év a tervek alapján, irányítod a csapatod, halad minden annak rendje és módja szerint és egyszer csak lockdown és korlátozások. Egy izgalmasnak tűnő sci-fi is kezdődhetne így, de jelen esetben 3 kiemelkedő bolthálózat vezetőiről beszélünk.

A beszélgetés során azt boncolgatjuk, hogyan reagált az Auchan, a Decathlon és a Rossmann az elmúlt egy év kihívásaira és mik a terveik a digitális térben.

A rendezvénysorozat célja, hogy tapasztalatokat, új gondolatokat vigyél haza, amelyekből tovább tudsz építkezni.

A program díjmentes, de regisztrációhoz kötött.


Fürjes Ádám

Fürjes Ádám

Rossmann, Online Marketing Csoportvezető

6 éve csatlakoztam a Rossmann csapatához. Azóta eltelt időben sikeresen felépítettem egy digitális csapatot és az e-kereskedelem mellett a CRM rendszer is hozzám tartozik. Adat alapon gondolkodom és nagyon kedvelem az újdonságokat.


Gergely Román

Gergely Román

E-Commerce Director @ Decathlon

I am the father of 3 children and a passionate athlete. To this day, I actively play soccer, run, and ski.

I have been working at Decathlon for 16 years and have been leading the online business for 3 years. I work with my team to integrate the digital channel into the organization and the basic habits of customers. E-commerce underwent changes and developments in 2020 that every merchant must adapt to at a rapid pace. However, there is no longer an online and offline world; the two must be fully synergized in a way that is invisible to the customer.


Szigeti Ferenc

Szigeti Ferenc

Auchan, E-Commerce Igazgató


Laczkó Gábor

Laczkó Gábor

Managing Partner @ Stylers Group

Gábor a Stylers, a Stylers Academy, valamint a Protechtor egyik alapító tulajdonosa. Az elmúlt 18 évben IT területen tevékenykedett, szoftverfejlesztő vállalatot épített Magyarországon és az Egyesült Államokban, valamint IT iskola és tréningcentrum kialakításával foglalkozott. Legfőbb erényei közé tartozik a tudatos vállalati kultúra kialakítása, csapatok vezetése és motiválása. Jelenleg a Stylers és a Stylers Academy üzletfejlesztésével foglalkozik, digitális transzformációs projekteket vezet és egyedi IT képzési modelleket épít.

E-commerce Business Vol. 4.

Lezajlott: 2021. április 8. 14:00 - 15:30

Online Magyar Kerekasztal-beszélgetés Auchan Decathlon Rossmann