Események betöltése

AI alapú ajánlórendszerek a gyakorlatban

Lezajlott: 2021. szeptember 30. 16:00 - 17:30

Előadó:  Kovács Gyula

ECA10 web

A mesterséges intelligencia (AI) az elmúlt évtizedben egy érett technológiává nőtte ki magát. Ha AI-t akarunk használni a vállaltunkban a mindennapi gyakorlatban, akkor már nem feltétlenül kell magunknak a megfelelő AI technológiákat kutatnunk, illetve ilyen terméket fejlesztenünk, hanem platformok – keretrendszerek, de akár kész termékek közül is választhatunk. Ezeket az opciókat, azaz a „build or buy” skálát és a döntés szempontjait szeretnénk áttekinteni a korábban már tárgyalt ajánlórendszerek (recommendiation engine) szempontjából, amelyek az e-commerce vállalatok (online szolgáltatások, webshopok) egyik legfontosabb eszközévé vált.

Az esemény során többek közt az alábbi kérdésekkel fogunk foglalkozni:

  • Milyen szempontok alapján döntünk, hogy „vegyünk vagy építsünk” AI-alapú ajánlórendszert?
  • Milyen segítséget kaphatunk a „külvilágtól” a technológiai megoldások kutatásátától kezdve, a „dobozos” termékekig?
  • Milyen technológiai kompetenciákkal kell rendelkeznünk és milyen eszközökre lesz szükségünk a különböző megközelítések és alkalmazások esetén?

 


Kovács Gyula

Kovács Gyula

Neuron Solutions, ügyvezető - társalapító

Távközlési mérnök, szakközgazdász, multinacionális (telekommunikációs) nagyvállalati vezetőként nagy tapasztalta van az új technológiákhoz, új üzleti és működési modellekhez kapcsolódó szervezetfejlesztésben és vállalati transzformációban. A különböző iparágak számára a Neuron Solutions által létrehozott MI megoldások bevezetési projektjeit vezeti.


Szakmai partnerek

AI alapú ajánlórendszerek a gyakorlatban

Lezajlott: 2021. szeptember 30. 16:00 - 17:30

AI Ajánlórendszerek IT szakemberek számára Online Technológia